scroll down

Storm Grupa

Sa željom internacionalizacije poslovanja tvrtka se s još 8 članica udružila u grupaciju te zajedničkim snagama nudi potpunu uslugu integracije odgovarajući na specifične zahtjeve partnera i korisnika iz svih sektora poslovanja. Zahvaljujući kontinuiranom unaprjeđenju portfelja rješenja, a s naglaskom na razvoj vlastitih proizvoda, grupacija nastupa zajedno na području cijele regije i do sada broji više od 1.500 odrađenih projekata.

Storm Computers

Jedan je od vodećih domaćih i regionalnih sistem integratora. Kroz partnerski odnos s vodećim svjetskim proizvođačima informacijsko-komunikacijskih tehnologija implementira, usavršava i prilagođava cjelovita komunikacijsko-tehnološka rješenja u skladu sa specifičnim potrebama partnera i korisnika.

Supra Net

Na domaćem tržištu prepoznat kao lider u području projektiranja i implementacije pasivnih telekomunikacijskih mreža te distribucije pasivne mrežne opreme vodećih svjetskih proizvođača.

Storm Informatika

Regionalni je sistem integrator informacijsko-komunikacijskih te hotelskih rješenja vodećih svjetskih proizvođača s ekspertizom u implementaciji rješenja IP telefonije, switching & routing tehnologija, kontakt centara, inteligentnih soba te interaktivne televizije.

Proaxis

Tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u distribuciji informatičke opreme. Kao distributer vodećih kompanija u svijetu, preuzima svjetske standarde u poslovanju i komunikaciji sa svojim korisnicima.

Rinels

Tvrtka orijentirana na integrirana rješenja za rad hitnih službi koja obuhvaćaju cjelokupnu komunikaciju, prijem i upravljanje hitnim intervencijama, GIS lociranje i navigaciju, snimanje, analitiku te ERP sustav. Rješenja se primjenjuju u hitnoj medicinskoj pomoći, vatrogasnim postrojbama, sanitetskom prijevozu, komunalnim i distributivnim sustavima.

Storm ICT

Tvrtka orijentirana na poslovna rješenja svojih stručnjaka u području razvoja, implementacije i održavanja kompleksnih i integralnih poslovno-komunikacijskih sustava.

Optima OSN

Regionalni je sistem integrator i implementator komunikacijskih sustava, poslovnih rješenja i usluga omogućavajući tvrtkama da izgrade poslovanje oko svojih korisnika. Tvrtka je formirala partnerstva s vodećim svjetskim tvrtkama i dobavljačima kako bi ponudila cjelovita rješenja zadovoljavajući potrebe korisnika.