Storm Computers Storm Computers

30 godina iskustva, inovacija
i izvrsnosti u isporuci ICT rješenja!

STORM EU
30

STORM Computers

Iskustvo, portfelj naših rješenja i zadovoljni korisnici - potvrda su naše stručnosti.

Vodeća smo hrvatska tvrtka u području razvoja, implementacije te održavanja kompleksnih i cjelovitih poslovnih informacijsko-komunikacijskih sustava. Jedinstvenom kombinacijom tehnološkog znanja i vrhunske usluge postavljamo nove standarde izvrsnosti u primjeni najnovijih ICT rješenja.

.a{fill:#404040;}Više o nama

Rješenja

Za svaki segment vašeg poslovanja

.a{fill:#404040;}Saznaj više

Usluge

U korak s vašim IT potrebama

.a{fill:#404040;}Saznaj više

Karijera

Kod nas ljudi čine razliku!

U STORM-u vjerujemo da su za naš uspjeh najzaslužniji naši zaposlenici, stoga se trudimo svakom našem zaposleniku osigurati ostvarenje punog profesionalnog potencijala kroz stalno obrazovanje i usavršavanje te mogućnost napredovanja. Kod nas je poslovno okruženje opušteno, poticajno i ugodno što naš posao čini jednostavnijim i efikasnijim.

Važno nam je da voliš raditi s korisnicima i da si timski igrač, a zauzvrat se tvoje zasluge, trud i postignuća adekvatno vrednuju i nagrađuju. Kod nas imaš mogućnost rada na zanimljivim IT projektima za različite tipove korisnika, stoga vjerujemo da će ti svaki radni dan biti drugačiji.

.a{fill:#404040;}Saznaj kako je biti dio našeg tima!

Tehnološka partnerstva

Širok spektar naših tehnoloških partnerstava omogućuje nam da vam ponudimo sva tehnološka rješenja koja su vam potrebna za uspješno poslovanje.

.a{fill:#404040;}Ostala partnerstva