Storm Computers Storm Computers

Storm rješenja

Sigurnost
Zaštićeni podaci i sigurnije poslovanje

Digitalna transformacija omogućila je da izolirane, zatvorene informacijske sustave pretvorimo u otvorene distribuirane sustave koji se mogu protezati od lokalne mreže preko hibridnih rješenja do rješenja u oblaku. Navedena otvorenost znači bolju produktivnost i poslovanje, ali povećava površinu za kibernetičke sigurnosne napade.

Nekada je sigurnost bila usko specijalizirano područje koje je više ili manje utjecalo na poslovanje tvrtki ovisno o samom poslovanju i svjesnosti tvrtki za sigurnošću. Danas, sigurnost u svim tvrtkama postaje ključni dio poslovanja jer su podaci postali najvažniji resurs poslovanja.

S obzirom na vrijednost podataka, upravo su oni glavna meta usmjerenih i naprednih kibernetičkih napada, ucjenjivačkog softvera (engl. ransomware),  industrijske špijunaže i to sve kako bi im se onemogućio pristup ili kako bi se manipuliralo istima.

Užurbano se traže sigurnosni koncepti i rješenja kako bi se umanjio rizik poslovanja te implementirale najbolje prakse u zaštiti informatičke i komunikacijske infrastrukture. 

Sa svojim znanjem, iskustvom, certificiranim djelatnicima te velikim izborom rješenja dajemo odgovore na najzahtjevnije sigurnosne potrebe kako u pogledu prijedloga i implementacije tehnologije tako i u pogledu specifičnih rješenja za tvrtke poput upravljanja rizicima. Implementiramo i integriramo u vaš sustav cjelokupnu naprednu zaštitu od prijetnji koja omogućuje potpunu zaštitu vaših podataka bilo da se oni nalazili na vašoj lokaciji ili u oblaku.

Usluge

U korak s vašim IT potrebama

.a{fill:#404040;}Saznaj više

Reference

Zadovoljni korisnici naših rješenja

.a{fill:#404040;}Saznaj više