Storm Computers Storm Computers

Tehnologija

NVIDIA DGX - Vaše osobno AI superračunalo

Datum objave:
22.07.2021.

Trebate postići napredak u AI, ali nemate podatkovni centar za razvoj? Nema problema. Koristeći NVIDIA® DGX Station™ rješenje više se ne morate brinuti o izazovima i kompleksnosti izgradnje skalabilne infrastrukture za pristup računalnom kapacitetu.

NVIDIA DGX Station™ najbrža je svjetska radna stanica za najsuvremeniji razvoj AI. Dizajniran za uredsko okruženje, ovaj potpuno integrirani i optimizirani sustav izgrađen je na istom softverskom stack-u koji koriste svi DGX sustavi što ga čini idealnom radnom stanicom poslužiteljske klase. Korištenjem NVIDIA DGX Station™ dobivate računalni kapacitet koji je do sada bilo moguće ostvariti samo u podatkovnom centru.

DGX Station™ jedina je radna stanica s četiri NVIDIA Tesla V100 Tensor Core GPU-a integriranih s potpuno povezanom četverosmjernom NVIDIAmNVLink arhitekturom. Performansama super-računala od 500 TFLOPS i vodenim hlađenjem ovo revolucionarno rješenje nudi:

Koristeći DGX tehnologiju, uštedjet ćete i novac i vrijeme, jer sve što trebate napraviti je plug-and-play što DGX implementaciju čini vrlo jednostavnom i intuitivnom te vam omogućava da započnete s inovacijama u roku jednog sata.

Pomno izrađen, DGX Station™ savršen je dodatak vašem laboratoriju, uredu ili radnom prostoru. Odabirom ovog rješenja, dobivate dokazano informatičko rješenje i pristup NVIDIA AI stručnjacima koji će vam pomoći osigurati rad vaših kritičnih AI aplikacija te biti dostupni ukoliko vam zatreba obuka ili podrška u radu.

Za više informacija, obratite se našem Odjelu prodaje i saznajte sve o mogućnostima koje vam nude NVIDIA rješenja