Storm Computers Storm Computers

Novosti

STORM Grupa uvela mjere vezane uz korona virus (COVID-19)

Datum objave:
22.07.2021.

Kao odgovoran poslodavac i pouzdan partner iz dana u dan pratimo razvoj situacije s korona virusom (COVID-19) te smo na nivou čitave STORM Grupe oformili tim pri Upravi Grupe koji temeljem naputaka nadležnih tijela i institucija provodi sve potrebne sigurnosne mjere vezane za naš rad, vodeći računa o zdravlju svih nas i osiguravajući kontinuitet poslovanja svim našim korisnicima. To je naša odgovornost prema svim našim zaposlenicima, partnerima i korisnicima.

Kako bismo dodatno zaštitili zdravlje naših zaposlenika donesena je odluka da se naši zaposlenici podijele u timove koji rade od kuće te na timove koji rade u uredu.

Zaposlenici čiji posao se ne može neometano obavljati od kuće nastavljaju raditi na svojim radnim mjestima (u prostorima STORM Grupe i na terenu) jer moramo voditi računa i o našim korisnicima te njihovim poslovnim potrebama u ovim izazovnim vremenima. Za zaposlenike koji će nastaviti raditi u prostorima STORM Grupe te na terenu osigurali smo maksimalnu zaštita zdravlja za vrijeme obavljanja njihovih poslova (pojačano čišćenje prostora, dezinfekcija i ostali potrebni higijenski uvjeti).

Među mjerama koje smo poduzeli ističemo i odgode svih poslovnih putovanja u inozemstvo, ograničavanje poslovnih putovanja u Hrvatskoj kao i strogu preporuku da se odgode sva privatna putovanja.

Preporuka je i smanjenje broja sastanaka uživo. Sve tvrtke članice STORM Grupe imaju svu potrebnu infrastrukturu i alate kojima mogu osigurati kontinuitet poslovanja i podrške svim našim korisnicima. U skladu s tim, biti ćemo tu za Vas u svakom koraku Vašeg poslovanja kao i do sada.