Storm Computers Storm Computers

Novosti

STORM postao Nutanix Partner!

Datum objave:
22.07.2021.

Godine iskustva, kompetentnost i pouzdanost osigurali su nam partnerstva s vodećim svjetskim IT tvrtkama, a sada smo na svoj popis ostvarenih partnerstva dodali još jednu svjetsku kompaniju. STORM Computers je postao Nutanix Partner!

Nutanix je lider u poslovnim cloud rešenjima koji se bavi razvojem rješenja izgrađenih na trenutno najpopularnijoj tehnologiji - hiperkonvergiranoj infrastrukturi (HCI) koja kombinira: računalne procese, virtualizaciju, pohranu podataka, umrežavanje i sigurnost. Nutanix rješenje omogućava kontrolu i upravljanje podatkovnim centrom tvrtke na siguran, ekonomičan i efikasan način. Kompleksan sistem hardvera i heterogenih servisa, koji je nekada bio težak za održavanje, danas se uz pomoć Nutanix softvera kontrolira jednostavno i učinkovito.

Novo partnerstvo još je jedna potvrda da se visokom razinom stručnosti i neprekidnim usvajanjem novih tehnologija, ulaganjem u edukaciju i specijalizacije svojih zaposlenika, tvrtka STORM Computers pozicionirala kao jedna od vodećih hrvatskih tvrtki u području razvoja, implementacije te održavanja kompleksnih i cjelovitih poslovnih informacijsko-komunikacijskih sustava.