Storm Computers Storm Computers

Tehnologija

Zaštitite se od kibernetičkih napada! Mi imamo rješenje.

Datum objave:
22.07.2021.

U posljednjih nekoliko mjeseci svjedoci smo jakog globalnog djelovanja hakera koje dovodi do sigurnosne ugroze ICT sustava poslovnih organizacija s ciljem krađe poslovnih podataka i informacija. 

Kao dio globalnog informatičkog sustava, i tvrtke/organizacije koje djeluju na hrvatskom tržištu također su potencijalne mete ovakvih napada što potvrđuju i svakodnevni slučajevi napada na hrvatske korporacije i organizacije koje posjeduju velike baze podataka krajnjih korisnika.

S aspekta sigurnosti već se neko vrijeme pokazuje kako tradicionalni, pattern-based pristup zaštiti računala i servera nije adekvatan kako bi sveobuhvatno zaštitio poslovni ICT sustav od sve naprednijih računalnih napada. Evolucija napada se značajno ubrzala na svim poljima (od masovnih do ciljanih napada) i upravo financijska isplativost takvih napada (gledano iz aspekta napadača) osigurava njihov daljnji razvoj i sve veću kompleksnost.

Kako bi se efikasno spriječili zlonamjerni napadi na ciljane dijelove ICT sustava, bilo na lokalnoj mreži ili u oblaku, potrebna je implementacija slojevitog i sveobuhvatnog modela kibernetičke sigurnosti.

Tvrtka STORM Computers je vodeći Trend Micro partner u Hrvatskoj s najvećom instalacijskom bazom Trend Micro rješenja - bilo da se radi o klijentskoj, poslužiteljskoj ili mrežnoj zaštiti. Trend Micro rješenja su slojevita i najbolja na tržištu u rješavanju upravo spomenutih sigurnosnih problema, što dokazuju i nezavisne istraživačke kuće tipa NSS LABS, Forrester research company i Gartner. Iskustva naših korisnika također potvrđuju gore navedeno, bilo da se radi o korisnicima koji koriste Trend Micro rješenja kako bi zaštitili klijentska računala, poslužitelje, određene mrežne segmente/cijelu mrežu ili koriste naprednu tehnologiju otkrivanja neznanih ili usmjerenih napada pomoću izvršavanja datoteka u izoliranoj okolini (sandbox). Trend Micro rješenja (grupirana u nekoliko cjelina) mogu se vidjeti na sljedećoj poveznici.

Obzirom na slojevitost (širinu portfelja) Trend Micro rješenja stojimo Vam na raspolaganju za detaljnije informacije o mogućim rješenjima kojima možete zaštiti svoj ICT sustav.